2022.08.07. 10:56:59 6749 252

Nem bírod a forróságot? – Így tartsd bent a hideget, és kint a meleget
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs mese, nyár van, ha tetszik, ha nem, az ezzel járó forróságot, kellemetlenségeket muszáj elviselnünk. Persze, azért arra törekedhetünk, hogy komfortosabbá tegyük a mindennapokat, és legalább az otthonukat tartsuk hidegen, amennyire lehet.

Kánikula - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kánikula

Tippekből és trükkökből soha nem elég, ha nyári kánikuláról van szó, úgyhogy íme, egy érdekes, de minden esetre hasznos megoldás, ha otthonod kívül szeretnéd tudni a forróságot!

Hűtsd le a lakást – klíma nélkül!

Neked sem kell bemutatnunk a hővédő fólia áldásos hatását, például az autók esetében, ugye? Valami ilyesmi hatást érhetsz el a következő tippel a lakásban is!

Elő a fóliával!

A megoldás számodra az alufólia lesz. Végy egy vagy több - az ablakok számától és nagyságától függően – tekercs alufóliát, és ezzel vond be az ablakokat kívülről. Fontos, hogy a fólia erős legyen, és a külső, fényesebb fele nézzen kifelé, amikor felrakod. Nem mondjuk, hogy nem egy érdekes látvány, de hatásos. Ha nem szeretnéd, hogy furcsán nézzenek rád, amiért alufóliába csomagolod az otthonod, inkább azokon az ablakokon használd, amelyeket kevésbé lát a nagyközönség.

Amit még megtehetsz

Előtte az éjszakai, hajnali órákat használd ki arra, hogy alaposan kiszellőztetsz és az éjjeli, reggeli alacsonyabb hőmérsékletnek köszönhetően jól lehűtöd a lakást.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...