2019.12.10. 13:26:44 8259 274

Ne csak finom legyen, hanem szép is! –Így dekorálj csokival és karamellel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálad is elég „csokítósra” sikerülnek a sütemények? Vagyis, inkább finomak, mint szépek? Persze, ez még mindig a jobbik eset, de azért az ember törekszik arra, hogy mutatós is legyen az a sütemény, amit megalkot.

Ünnepi muffin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünnepi muffin

Az évvégi, év eleji ünnepek közeledtével újra aktuálissá vált a sütikérdés, így azok dekorációja is. Ilyenkor igyekszünk összeszedni minden fantáziánkat és a lehető legtöbbet kihozni a házi finomságokból! Hogy ne csak finom legyen a desszertünk, hanem gusztusos is, íme, néhány tipp!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...