2024.10.11. 17:40:26 1315 57

Napi 1 evőkanál kókuszolaj az egészségért! – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kókuszolaj az utóbbi évek egyik legnépszerűbb szuperétele lett, és nem véletlenül. Gazdag közepes láncú zsírsavakban, amelyek gyors energiaforrást biztosítanak a szervezet számára. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően nemcsak az emésztést segíti, hanem hozzájárul a bőr és a haj egészségéhez is.

Kókuszolaj Forrás: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kókuszolaj Forrás: 123rf.hu

A fentiek mellett támogatja az immunrendszert és a szív egészségét, míg külsőleg használva természetes hidratálóként is alkalmazható. A kókuszolaj valódi jolly joker, ami minden háztartásban megállja a helyét!

  • A „nagydolog” tényleg nagy dolog? A pajzsmirigy nem megfelelő működése általában belassítja az anyagcserénket is, emiatt székrekedés alakulhat ki. A kókuszolajban lévő zsírsavak energiát szállítanak a bélfalakhoz, ezzel is biztosítva a megfelelő bélmozgást.

  • Hullik a, hullik a…? Nem a hó nagy pelyhekben, hanem a hajad? Akkor bizony elkelne egy kókuszolajos kúra, ami kívülről és belülről is ápolja a tincseid!

  • Kellemetlen gyulladás? A pajzsmirigyproblémákkal küzdőknek nem kell bemutatni a folyamatos izom és ízületi fájdalmakat. Ezeket a testben lévő gyulladás okoz, ami miatt a felborult hormonháztartás tehető felelőssé. Ám napi egy evőkanál kókuszolaj segítségedre lesz a gyulladás csökkentésében, így a fájdalmak mihamarabbi elmúlásában!

  • Súlyproblémák? Hiába diétázol, a kilók úgy ragaszkodnak hozzád, mintha örök hűséget fogadtak volna neked? A sikertelen diéta mögött nem egyszer a pajzsmirigy megbetegedése áll, ami manapság népbetegségnek számít. És hogy jön ehhez a kókuszolaj? Hát úgy, hogy a benne lévő trigliceridek hosszan tartó teltségérzetet biztosítanak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az ikrek irigylésre méltó, csodálatos világa

Valószínűleg nincs olyan ember, akinek ne lenne a közeli vagy távolabbi környezetében ikerpár. Jelenleg kb. minden harmincadik szülésnél jönnek világra ikrek, ami a mesterséges megtermékenyítések miatt várhatóan még gyakoribb lesz a jövőben. Az ikrek kapcsolata egészen különleges annak is köszönhetően, hogy már a születésük előtt az anyaméhben 9 hónapot töltöttek el rendkívül szoros kötelékben. Ez nemcsak biológiai, hanem érzelmi és pszichológiai szinten is egyedülálló szimbiózis.

Amire a sztárok is esküsznek, avagy a matcha bűvös ereje

Néhány éve itthon még alig lehetett hallani arról, hogy mi az a matcha tea. Mára viszont ennek a különleges italnak egyre nagyobb kultusza van hazánkban is. Az egyedi ízvilágú, porrá őrölt zöld tea Japánból ered, amelyet ott hagyományosan teaszertartásokon fogyasztanak. Nemcsak kellemes íze, de egészségügyi előnyei miatt is közkedvelt. Ma már a világ számtalan pontján kapható, és egyre többen választják azok, akik az egészséges életmódra törekszenek. A hírességek közül is sokan isszák, színészekről, énekesekről, műsorvezetőkről olvashatjuk, hogy esküsznek a matchára. De mi a titka, és mitől olyan trendi?

Csak a hajadat fesd, ne a ruhádat! – Így szedd ki a hajfestékfoltot a ruhákból!

Az otthoni hajfestés remek választás lehet, hiszen időt és pénzt spórolhatunk meg vele, ráadásul a saját tempónkban végezhetjük. Azonban, mint minden DIY projekt, ez is tartogathat néhány kellemetlen meglepetést. Például, amikor a festék véletlenül a kedvenc ruhánkra csöppen, és kétségbeesetten próbáljuk kiszedni a makacs foltot.