2023.09.06. 12:20:00 5216 208

Nagy őszi praktikagyűjtemény: Ess túl a nagytakarításon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A takarítás hatékonyságát és eredményességét fokozó módszerek széles választéka segít minket a mindennapi feladatok gyorsabb elvégzésében. A könnyebb takarítás érdekében alkalmazható különféle trükkök az őszi nagytakarítás még munkásabb folyamatát szintén könnyebbé tehetik.

Felmosás a takarítás végén - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felmosás a takarítás végén

Legyen szó akár általános trükkökről a tiszta lakásért, vagy a takarítást meggyorsító praktikákról, nem árt tanulni azoktól a háziasszonyoktól, akik mesteri szintre emelték a takarítás menetét.
A mindennapos kis rendrakásoktól legfőképpen azért tér el a szezonális nagytakarítás, mert kiterjedtebb, valamint lényeges tervezést és előkészületeket is igényelhet. A hűvös idő közeledtével ismét érdemes megtisztítani egész otthonunkat, amihez segítségként a figyelmetekbe ajánljuk korábbi cikkünket az őszi nagytakarításhoz kapcsolódó tudnivalókról és egy kompakt útmutató is készült már ez ügyben.

Az egyik nagy mumus a szőnyegtakarítás, de ezzel nem igazán kellene várni a karácsony előtti nagytakarításig, mert ilyenkor még gyorsan megszáradnak a vastagabb szövetek is a koraőszi napsütésben. Habár az év csapadékosabbnak ígérkező része még előttünk áll, ne legyünk rest figyelmet fordítani az üvegfelületek és tükrök tisztítására! Mindkét művelethez találtok alkalmazni ajánlott technikákat, amelyek révén otthonotok igazán ragyogóvá válhat.

A felületek általános tisztításához hozzátartozik a fürdőszobai csempék, vízcsapok, kádak és zuhanykabinok vízkőtelenítése, ami okos praktikák nélkül az egyik legkellemetlenebb része lehet a nagytakarításnak.
A konyha kitakarításakor a mikrohullámú sütő és a hűtőszekrény takarításáról se feledkezzünk el, amivel a higiénia biztosítása mellett a berendezések működési hatékonyságához is hozzájárulhatunk.

Hogy a takarítás ne csak hatékony, de biztonságos is legyen, fontos vigyázni, hogy ne keverjük össze különféle tisztítószereket, mivel ez komoly veszélyeket rejt magában! Az egymással keveredve ártalmas tisztítószerekről szintén érdemes felfrissíteni a tudásunkat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...