2019.03.03. 13:16:46 11004 317

Lásd magad tisztán! – Így lesz ragyogóan tiszta minden tükör az otthonodban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan itt a tavaszi nagytakarítás ideje, úgyhogy itt az idő kitalálni, mit és hogyan szeretnénk takarítani. Na jó, az, hogy mit, nem is lehet kérdés, mert leginkább mindent, a legutolsó eldugott sarkot is érdeme kitakarítani ilyenkor. Viszont a hogyan-on már érdemes elgondolkozni!

Tükör tisztítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tükör tisztítása

Nem eshetünk neki a lakásnak mindenféle átgondolás, tervezés nélkül! Ha rendszeresen olvasol minket, akkor már tudod, hogy nem hagyunk Téged jó tanács nélkül takarítással kapcsolatos kérdésekben (sem), legyen az kicsi, vagy éppen nagy. (Emlékeztetőül: tippek a nagytakarításhoz itt és itt!) És hogy tisztán lássunk, akár szó szerint is, mondjuk az ablakpucolást, de leginkább a tükrök tisztítását illetően, íme, néhány szuper tipp. Hogy csíkmentesen ragyogjanak a tükreid!

Kortyolnál egy csésze teát!

Akár igen, akár nem, a tükrödnek mindenképpen adj belőle! Főzz egy teát, hűtsd le és töröld át vele a tükröket (természeten, még ízesítés előtt)! Ha megvagy, egy tiszta rongy segítségével töröld szárazra a felületet!

Ha kaparnivaló is akad!

Fogkrémfolt, melyet hiába dörgölsz, nem tudsz eltávolítani? Elő a borotvával, és annak segítségével sikerül könnyebben eltávolítani a makacs kis pöttyöket.

Ha már a borotva…

A hab is segítségedre lehet a tükrök tisztításánál. Egy száraz rongy segítségével dörzsöld át a tükröt egy kis habbal. A csíkosságot is elkerülheted így, illetve egy réteg „keletkezik” a felületen, ami megakadályozhatja a bepárásodást!

„Gin, rum, sör, bor…”

Nem, csak gin! Furcsán hangzik, ugye? Pedig nem újkeletű találmány! Egy száraz rongyra és némi ginre lesz szükség! A rongy segítségével töröld át a tükröt ezzel az alkoholos itallal! Jól oldja a zsírt és egyéb makacs szennyeződéseket!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!