2018.05.18. 10:54:44 13979 384

Nálatok is eljött az ablakpucolás ideje? – Készíts házilag ablaktisztítót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom töredelmesen, nálam idén kicsit elhúzódott a tavaszi nagytakarítás. Már majdnem nyár van, és az ablakok még mindig arra várnak, hogy megszabadítsam őket az elmúlt hetek, hónapok nyomaitól. De ha már ennyit kellett várniuk, valami „házival” illene nekik kedveskedni!:-)

Ablaktisztító házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ablaktisztító házilag

Nem arra gondolok, hogy ablakpucolás előtt „koccints” egy jó házi pálinkával! Inkább készíts az ablakaidnak házi tisztítószert, így két legyet üthetsz egy csapásra: az ablaknak, és a pénztárcádnak is jót teszel. Sőt, hármat, hiszen a környezetet is kíméled ezzel a jó kis házilag kreált „cuccal”! No, akkor hajrá!:-)

Kezdjük valami egyszerűvel!

Tegyél egy vödör langyos vízbe kevés mosószert, hogy ne habozzon fel túlságosan. Aztán mehet hozzá egy evőkanál ecet. Keverd össze alaposan, hogy a só feloldódjon. És már mehet is az ablakra!

No, „bonyolítsunk”!

Egy liter langyos vízbe tegyél egy kevés mosogatószert, némi alkoholt, és egy kis ecetet. Tedd egy szórófejes flakonba, rázd össze és indulhat a „móka”!

1+1

Ha makacs szennyeződéssel van dolgunk, vegyünk egy fél citromot és dörgöljük át azzal. Ha kész, egy ruha segítségével töröljük szárazra. Ha csúszós maradna az ablak felülete, egy kis fekete teával még átdörzsölheted a problémás részt!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...