2015.11.07. 14:54:28 9999 287

Mire jók a hosszú, téli esték?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az óraátállítás már hetekkel ezelőtt megtörtént, már nem meglepő, ha délután 5 órakor sötét van. Szóval, a „fényviszonyokhoz” már hozzászoktunk, ám a hirtelen megnyúlt estékkel még nem tudunk mit kezdeni. Ha ötletekre szorulnál Te is, feltétlenül olvass tovább!

Kötött holmik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kötött holmik

Lássuk, mire lehetnek jók a hosszú, téli esték?

Köss!

Kezdheted kicsiben, mondjuk egy kis kendővel a gyerkőc vagy a Te kedvenc plüssállatodra. Aztán jöhet egy sál a kicsit nagyobbaknak, sapka, kesztyű, és akár meg is van a karácsonyi ajándék a barátoknak, rokonoknak. Az interneten ügyes oktatóvideókat is találsz.

Szelektálj!

Valld be, elég régóta halogatod, hogy kipakold a szekrényed, és végre kiszelektáld a régi ruháidat. A hosszú, kinti programok ideje most kicsit lejárt, úgyhogy irány a gardrób.

Cserélj!

No, ha ezt a szekrényürítést minden barátnőd megcsinálja, a végén tarthattok egy pletykapartyval egybekötött csereberélős estét. Lehet, ami Neked már unalmas, az a barátnődnek kincs.

Pótolj!

Tedd a szívedre a kezed és valld be, Neked is van olyan rokonod, barátod, ismerősöd, akivel már jó ideje nem tudtál találkozni. Nos, ideje ezeket pótolni, még ha „csak” telefonon is. Trécselni az éteren keresztül is lehet.

Kényeztess!

Mondjuk a hajadat! Eljött az ideje a kényeztető, frissítő, boldogító, „csakúgy” pakolásoknak, kencéknek. Haj-rá!;-)

Süss!

Akár vendégeid érkeznek, akár a családodat, párodat, magadat kényeztetnéd egy kis házi finomsággal, egy fincsi, általad készített sütemény mindig telitalálat.

Kísérletezz!

Unod már a szempillaspirál-szemceruza „kombót”? Míg odakint sötétbe borul minden, Te kísérletezz a meleg szobában a legvadabb színekkel, hogy a következő „randin” meglephesd a párod, találkozón a barátnőid, a következő munkanap a kollégáid.

Sportolj!

Most aztán nincs kifogás, hogy odakint süt a Nap, meg csicseregnek a madarak! Tölts le valami szuper fitnessvideót, ugorj bele a tréningruhádba és sportra fel!

Romantikázz!

Egy smsen, vagy egy Facebook üzeneten kívül mikor írtál valami igazán hosszú, romantikus dolgot a párodnak? Mondjuk, egy szerelmes levelet! Ha Te előbb végzel, írj Neki néhány kedves sort, míg ő hazaér a munkából! Hidd el, örülni fog neki!:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...