2020.03.08. 17:56:12 8564 323

Mindent a szemnek, semmit a szájnak! – Garantáltan alakbarát desszertek!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tökéletes desszert egy nő számára: legyen finom, csokis, ne hizlaljon, és persze az sem árt, ha nem nekünk kell elkészíteni!:-) Nos, a lenti finomságoktól garantáltan nem jön fel Rád egy huncut deka sem, és az elkészítésével sem Neked kell bajlódnod! Elég, ha nézed!:-)

Sütemény, desszert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütemény, desszert

Igaz, így az ízeket is csak elképzelni tudjuk, de hát valamit valamiért!:-) Jöjjön néhány szuper gyors, szuper egyszerű desszert és dekorációs ötlet, amit akár Te is könnyedén elkészíthetsz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...