2019.01.04. 18:05:36 12666 370

Mi legyen a sorsa? – A karácsonyról megmaradt szaloncukor új élete
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Légy őszinte, Te is megdézsmáltad a szaloncukor készletet még jóval, karácsony előtt, ugye? Azért úgy hetente eszegettél belőle, nemde?:-) És mibe fogadjunk, hogy hiába van még a fán, a fa alatt még egy jó adag, enni már nem bírsz belőle…:-)

Muffin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Muffin

Azt hiszem, ez általános jelenség, hiszen az ünnepek alatt, között degeszre ettük magunkat mindenfélével, köztük a csokival bevont nyalánksággal is, így szegények, az ünnepek után már nem kellenek senkinek! Kidobni sajnáljuk, meg amúgy is luxus lenne, úgyhogy kellene valami igazán jó ötlet a felhasználásukra!

Elő a kreativitást!

Ha „elnassolni” már nem fogjátok, azért még sokmindenre jó lehet a maradék szaloncukor!

  • Gyors desszert gyanánt készíts egy adag pudingot, és egy tálban kezdd el rétegezni, a következők szerint: babapiskóta, gyümölcs, feldarabolt szaloncukor, majd mehet rá a puding. Így folytasd tovább a rétegzést, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Mehet az egész a hűtőbe néhány órára, amíg az egész meg nem puhul, és össze nem érnek az ízek. Ebbe kerülhet már kissé szárazabb szaloncukor is, a pudingtól megpuhul majd!

  • Vasárnap délután gyorsan-gyorsan össze kellene dobni valami édességet? A tejberizs mindig beválik (recepteket még itt is találsz), és ráadásul egyszerű és gyors az elkészítése! És ha feldobnád valamivel, darabolj fel néhány szaloncukrot, és keverd bele a finomságba! Vagy éppen reszeld a tetejére! Szerintünk a család is imádni fogja!

  • Neked van kedvenc, jól bevált muffin recepted! Igen, nekünk is, és úgy döntöttünk, feldobjuk egy kis szaloncukorral! Csak kockázd fel a cukrokat apróra, és keverd bele az alaptésztába! De akár a tetejére is mehet egy-egy félbevágott szaloncukor! Mielőtt elkészülne, előtte pakold rá a majdnem kész sütikre!

  • Nem untad meg a banánkenyeret? Akkor dobj össze még egy adagot, és a dió, mazsola mellett kerülhet bele apróra vágott szaloncukor is!

  • Csokireszelék gyanánt bármilyen sütire, kávéra, kakaóra is kerülhet!

Forrás: marmalade.co.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...