2024.04.28. 17:45:02 6311 237

Légy felszabadult a munkahelyeden! – 1+1+1 tippünk van hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Felszabadultnak lenni? A munkahelyen? Hát, nem minden esetbe passzol össze a kettő… Sokunknak inkább a stressz, a rohanás, a „még, még, még” teljesítmény kényszere jut az eszünkbe. Ha a világot megváltani nem tudjuk, azért tehetünk azért, hogy a munkahelyünk komfortosabb legyen számunkra.

Boldog munkahely Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog munkahely Fotó: 123rf.hu

Íme, három tipp, ha Te is szeretnél nagyobb kedvvel, és főleg nyugodtabban munkába járni!

  • Legyen egy mottód! Bármilyen nehéz, macerás, fárasztó nap is álljon előtted, mindig legyen egy mottód, aminek a mentén alakíthatod a napod, az ahhoz való hozzáállásodat. Hidd el, ha pozitívan tekintesz a nap elé, könnyebben átvészeled majd a napközbeni nehézségeket is!

  • Indítsd jól! Ha van rá lehetőséged, kelj fel negyed órával előbb és egy kávé, a kedvenc dalod mellett gondold végig, milyen is lesz az előtted álló, már nem teljesen 24 óra. Készülj fel lélekben is a munkára.

  • Hagyj időt a szusszanásra! Akármilyen sok a feladat aznapra, bizonyos időközönként 5-10 perc pihenőt iktass be, mert a hatékony munkához szükséges a szusszanás is. Egy kávé, egy csoki, egy kis beszélgetés a kollégákkal, aztán ugorhatsz is vissza a feladatok sűrűjébe.

Forrás: brigitte.de/ Leonie Waldeck

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...