2024.07.28. 08:30:53 10389 229

Különleges találkozások – Csoki és avokádó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tartani a diétát és közben mégis finomakat, egészségeseket enni? Ugyan könnyebb, mint néhány évvel ezelőtt, de azért manapság sem tartozik ez az egyszerű mutatványok közé. Mert legyünk őszinték, életmódváltás ide, vagy oda, azért a fincsi desszerteket, csokikákat nem vetjük meg!

Avokádó Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Avokádó Fotó: 123rf.hu

Szerencsénkre, azért nem vagyunk híján az egészségesebb összetevőknek sem. A csokis avokádókrém például nagy megmentő lehet diéta idején! Ez a desszert a modern konyha egyik legizgalmasabb és legfinomabb találmánya, amely ötvözi az avokádó és a csokoládé jótékony hatásait. Az avokádó, tele egészséges zsírokkal és tápanyagokkal, tökéletes alapanyag egy egészségtudatos desszerthez. A csokoládéval kombinálva egy krémes, gazdag és ízletes édességet kapunk, amely nemcsak az édesszájúak kedvence lesz, hanem remek választás az életmódváltás és diéta során is. Fedezzük fel, hogyan lehet ez a különleges csokis avokádókrém az új kedvenc desszertünk, miközben egészségünkre is odafigyelünk!

Csokis avokádókrém – a legjobb választás diéta idején

Szerezd be a **hozzávalók*at és már indulhat is a keverem-kavarom:

  • 3 evőkanál kakaópor

  • kb.30 dkg érett avokádó

  • 4 evőkanál juharszirup (ízlés és diéta szerint más édesítő is használható)

  • 3 evőkanál mandulatej (vagy bármilyen növényi tej, de „normál” tejjel is elkészíthető)

  • 1 teáskanál őrölt fahéj

  • 1 teáskanál aprított pisztácia

  • csipet só

  • 2 teáskanál kakaóbab

Az avokádót vágd félbe, a magot távolítsd el, majd egy kanál segítségével szedd ki a gyümölcshúst a héjból. Tedd egy magasabb falú edénybe, és a kakaóval, juharsziruppal, tejjel, sóval és fahéjjal pürésítsd. Tedd a krémet kisebb tálkákba, majd szórd meg pisztáciával, kakaóbabbal, kakaóporral. Ha szeretnéd, hűtőben le is hűtheted, hogy igazi nyári desszert legyen belőle.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...