2019.12.01. 14:19:26 8076 311

Közeleg a karácsony! – Szuper karácsonyváró desszertek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig pár hét, és itt az év legszebb ünnepe! Az igazi karácsony-rajongók már mindent előkészítettek, valószínűleg az összes ajándékot beszerezték, az adventi naptárok készen vannak, és az ünnepi menüsor pedig már rég kitalálva.

Karácsonyi süti - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi süti

Akár a fentiek táborát erősíted, akár halogatod még a karácsonyi készülődést, vagy éppen idén is az utolsó pillanatra hagysz majd mindent, azért karácsonyra hangoló desszertekből soha nem elég, ugye? Ezen a videón biztos találsz kedvedre valót!

Hasonló videóért itt iratkozhatsz fel a csatornára!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...