2021.04.24. 17:48:34 9465 258

„Kötekedjünk”! – Kötött csodák, a pulcsin és a sálon túl
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lányának fel kell nőnie ahhoz, hogy értékelni tudjon egy nagymama, édesanya, vagy éppen saját maga által készített kötött pulóvert, sálat, takarót. De vannak olyanok is, akik nem elégszenek meg azzal, ha saját magukat vagy családjukat, barátaikat öltöztetik kézzel készített ruhadarabokba.

Fonalak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fonalak

Ők azok, akik mindent, de tényleg mindent és mindenkit képesek lennének tetőtől talpig kötött holmiba öltöztetni. Hogy lássátok, mennyire nem beszélünk mellé, nézzétek meg ezt a videót, ahol a lámpaoszlopoktól kezdve az autókon át a csónakig szinte minden kötött „bundába” kerül!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...