2023.01.05. 17:15:00 6842 265

Kezdd az évet az élethelyzetednek megfelelő teával!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Miről szeretnéd, hogy szóljon számodra 2023? Hogy könnyebben elérd a célodat, zárd le sikeresen azt az élethelyzetet, amiben most vagy! Ehhez egy kis eltökéltség szükségeltetik, és nem vicc: egy jó nagy bögre tea. A csodás főzetekből nem véletlenül van ilyen sokféle, ugyanilyen sokféle problémára nyújthatnak megoldást!

Különböző teafajták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különböző teafajták

Kicsit távolodjunk el a ceyloni zöld teától és a gyümölcsös ízesítésű fekete teáktól, hogy teret adhassunk azoknak a forró italoknak, amelyek ki tudnak minket rángatni a kisebb kátyúkból, amelyekbe nagyon hamar bele tudunk süppedni.

Teák különböző kisebb-nagyobb kihívásokra

Assam vagy pu erh tea a krónikus fáradtsággal küszködőknek

Azoknak, akiknek nem volt lehetősége átaludni az éjszakát, szinte kötelező elem egy csészényi bármelyikből a reggelijük mellé!
Az indiai fekete tea, vagyis az assam főzete jellegzetes édes ízével sokak kedvence lehet akkor is, amikor többnyire kipihenten ébredünk. A hosszan érlelt pu erh magas koffeintartalma miatt fogyasztható kávé helyett. Az assam, azon kívül, hogy segít éberebbnek lennünk, hatásosan méregtelenít és a szívünket is védi, míg a pu erh teák esetében az immunerősítő hatás a kiemelendő.

Matcha és sencha kombinációja azoknak, akik vidámságra vágynak

A sencha és a matcha két, önmagában is kiváló japán teafajta, de hatásukat együttesen kihasználva igazi élénkítő ízbombát alkotnak. Az enyhén fanyar ízű keverék legfontosabb hatása, hogy képes lehet kimozdítani minket a téli depresszióból, mivel elősegíti a jó hangulat kialakulását, de a karácsony utáni időszak fontos természetes táplálékkiegészítője is lehet, ha szeretnénk a farkaséhségünket csillapítani.

Yerba maté a (szellemi) kihívások előtt állók számára

Erőt próbáló feladat előtt állsz? Hívd segítségül a dél-amerikai indiánok kedvelt italát, hogy teljesítőképességed a csúcsára juthasson! A maté természetesen gazdag koffeinben is, de emellett számos hasznos ásványi anyag és vitamin is található benne. a mentális egészség serkentése mellett emésztésünkre és fizikai állapotunkra is jó hatással van. Érdemes hozzászoktatnunk magunkat füstös, kissé földes ízéhez akkor is, ha a klasszikusabb teákhoz vagyunk szokva.

Gyógynövényteák a női egészség támogatására

Menstruáció: Azokon a bizonyos nehéz napokon mindenféle segítség jól jön, hogy közérzetünk javulhasson. Ezért tárazzunk be cickafarkfűből és kamillateával.
Várandóság: Az anyai örömök előtt álló hölgyek nagyon válogassák meg, milyen fajta főzeteket fogyasztanak a várandóság és a szoptatás hónapjai alatt! A mentalevélből és a nyírfalevélből készült forró italok azonban ajánlhatók az ő számukra is.
Menopauza: Változókori panaszok enyhítésére a pásztortáska és a palástfű főzeteit tudjuk segítségül hívni.

Forrás: www.manutea.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...