2018.06.25. 17:48:05 16091 478

Jó reggel(i)t! – Főszerepben a tojás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt nem mondom, hogy a hétköznapi rohanós reggeleken belefér, de mondjuk egy-egy szombat, vagy vasárnap reggel, vagy már inkább délelőtt kerülhet az asztalra tojás, bármilyen formában. Sütve, főzve, tojáskrémnek elkészítve. Szerintem kevesen vagyunk, akik ellen tudnánk állni egy ilyen finomságnak!

Tojás feltörve - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás feltörve

Ám ha mégis szeretnéd feldobni a hétvégi tojásevős reggeleket, less el néhány trükköt az lenti videóból! Szuper ötletek, szuper egyszerűen!

A videó eredeti forrását itt, hosszabb verzióját pedig itt találod.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...