2018.10.17. 18:30:18 12825 347

Itt a pite-szezon! – És néhány ötlet, hogy dekorálj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha ősz, akkor pite. No, nem az amerikai, persze!:-) Finom, frissen sült, gőzölgő házi almás pite, amilyet csak a nagymama tud készíteni, és sok-sok év gyakorlással, rutinnal majd egyszer mi is! Ha az íze még nem is olyan, mint a nagyi által sütött, azért a dekorálásban odatehetjük magunkat!

Almás pite - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Almás pite

Szóval, sok gyümölcs, két réteg tészta, egy forró sütő, némi fantázia, és máris kész az isteni finom, és igencsak tetszetős gyümölcsös piténk! A dekoráláshoz íme néhány ötlet:

Feliratkozás a csatornára itt!

És ha néhány receptre lenne szükséged:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...