2023.06.03. 12:41:19 6854 257

Itt a nyár, a felújítás ideje! – Dobd fel a falad te magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavasz, nyár, kora ősz a felújítások, festés időszaka, úgyhogy sokunk már biztos lázban ég emiatt! (A szerencsésebbek már túl is vannak rajt, netán takarítanak!:-)) Mindezt egy hosszasabb tervezés, spórolás, anyagbeszerzés, szakemberkeresés előzi meg. De mi van, ha idén véges a büdzsé, viszont jó lenne némi változás az otthonunkban!

Virágos tapéta a nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virágos tapéta a nappaliban

Ebben az esetben „magad, Uram, ha szolgád nincsen”! Nyugi, az ötletet szállítjuk mi, Neked „csak” a kivitelezés marad! Inspirálódj a lenti videóból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...