2020.09.12. 09:11:35 11124 279

Hogy ne repedjen! – Így főzd a tojást!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még a leggyakorlottabb háziasszonnyal is megesik, hogy a reggelire, vacsorára, vagy éppen az isteni rakott krumplihoz főzött tojás szétreped. Ilyenkor némi bosszankodás után azért elfogyasztjuk, habár jobban örültünk volna, ha a tojások egészben maradtak volna.

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Szerencsére, van erre is megoldás! Szuper tippek, hogy a tojáshéj egyben maradjon!

Nem mindegy a hőmérséklet!

A hűtőből kivett, hideg tojást ne tedd azonnal a főzővízbe! Hagyd, hogy szobahőmérsékletűre melegedjen, és csak ezután kezdd el főzni!

Amikor nem baj, ha lyukas!

Hogy csökkentsd a nyomáskülönbséget, a tojások tetejére és aljára bökj egy-egy lyukat. Ezt megteheted kifejezetten erre alkalmas tűvel, vagy színes végű (térkép)tűvel!

Ízesítsd!

A főzőlébe kerüljön egy kis só vagy ecet, így a tojások héja biztosan egyben marad!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...