2023.03.13. 13:53:03 7047 272

Hangolódj a tavaszra! – 6+1 tavaszváró tevékenység
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig néhány hete, a hajnali fagyokban még nem gondoltuk volna, hogy hamarosan ránk köszönt a várva várt tavasz! De most végre itt van, legalábbis ha a hónapot nézzük, már itt kellene lennie. Ha a körülmények még nem is annyira mutatják az új évszakot, mi azért igazán tehetünk úgy, mintha itt lenne!

Boldogság, tavasz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, tavasz

Attól még, hogy kicsit késik ez a huncut évszak, mi még várhatjuk szívünk minden szeretetével és készülhetünk rá, kívül és belül!

Neked mi a kedvenc tavaszváró tevékenységed?

Ami a „kívült” illeti:

  • Még ha nincs is nagy kedved hozzá, ideje belefogni a tavaszi nagytakarításba! Kezdetben az is megteszi, ha csak végiggondolod, hogyan és mivel kezded a munkát! Szerezd be a takarításhoz való szereket, alapanyagokat és közben gyűjtsd az erőt is!:-)

  • Ideje lecserélni! Ahhoz, hogy ráhangolódj a napos évszakra, ideje lecserélni otthonod dekorációját. A karácsony utáni fények, színek már nem játszanak, jöhetnek a zöldek, virágok, szivárványszínek.

  • Gondolj a gyönyörű kertedre! És tervezd meg, idén mi és hogyan kerül majd a földbe, amit aztán nemsokára szüretelhetsz! Ha szereted az illatos virágokat, őket se hagyd ki a szórásból idén!

  • Mozgásra fel! Ha eddig nem volt kedved megmoccanni sem, mert jobban csábított a kanapé puha kényelme, márciusban újra érdemes nyeregbe pattanni és beiktatni az életünkbe egy kis mozgást. Most már az sem kifogás, hogy odakint zimankó van, hiszen a hőmérő higanyszála egyre csak kúszik felfelé.

De fontos a „belül” is:

  • Eddig csábítóak voltak a nehezebb falatok? Akkor ideje ezeket finomabbnál finomabb salátákra, zsenge zöldségből készült levesekre cserélned! Mind a lelkednek, mind a testednek jót fog tenni egy kis „könnyedség”!

  • A hangolódást kezdheted így is! Jöhet egy tavaszi mozi? Vagy ez tavaszi zene?

Rúzsa Magdi: Április

  • Legyetek együtt! Végre nem kell begubózni a lakásban, irány az udvar, a természet! Játszatok nagyokat a gyerekekkel, szervezzetek kültéri programokat, töltődjetek fel együtt tavaszi napfénnyel!

Dal forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...