2024.06.14. 08:30:51 5474 205

Ha nyár, akkor áfonya! – Ha áfonya, akkor egészség!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálunk a gyerekek az elsőszámú rajongói a lila színű bogyóknak, nincs az a mennyiség, amit ne tudnának megenni, akár friss, akár aszalt formában. Sütiben is szívesen majszolják, és nyilván az áfonyából készült lekvárt sem vetik meg. És milyen jót is tesznek magukkal, hogy az áfonyaszezonban naponta lecsúszik néhány szem!

Áfonya Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Áfonya Fotó: 123rf.hu

Mert ez az apró, lila bogyó bizony tele van mindenféle jóval, ami az egészségünknek nagyon is jót tesz! És nem csak a gyerkőcökre lesz jó hatással ez a bogyesz, hanem ránk, felnőttekre, főként a hölgyekre. Hogy miért is? Na, most figyelj!

Jó hatással van a teljesítményünkre!

Az áfonyában található vitaminok, ásványi anyagok pozitívan hatnak majd a teljesítményünkre, és jó irányba befolyásolja a koncentrációs képességünket is. Hiába, a kis kék bogyó bizony csodákra képes!

Csak úgy ragyogsz majd!

Az áfonyában található rengeteg antioxidáns szuper hatással lesz bőrünkre is, hiszen minél többet fogyasztunk majd belőle, annál szebb lesz a bőrünk! A ráncokat még csak hírből sem ismerjük!

Gyakori nálad a hólyaggyulladás?

Ha igen, akkor ideje betárazni ebből a kék csodabogyóból, mert baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt hű társad lesz, ha hólyaggyulladás gyötör.

Csak úgy pörögnek a kilók!

Az áfonya rendszeres fogyasztása, a benne lévő rostanyagoknak is köszönhetően, jótékony hatással lehet a diétánkra. A kilók gyorsabban pörögnek majd, hiszen felturbózza az anyagcserédet ez a kicsi kék bogyó.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...