2015.01.17. 08:00:00 5712 22

Ha ez sem motivál a sportra, akkor semmi nem fog!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nők is ugyanúgy küzdenek, izzadnak és jól érzik magukat sport közben, mint a férfiak. Ez az inspiráló videó arra szeretne rámutatni, hogy nemtől, alaktól, kortól és társadalmi státusztól függetlenül mindenkinek joga van mozogni és szüksége van a sportra. Nézd meg Te is, és garantáltan megjön a kedved egy kis reggeli tornához, úszáshoz, futáshoz vagy amit csak akarsz!

Motiváció a sporthoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Motiváció a sporthoz

A videót az Egyesült Királyságban található Sport England szervezet készítette, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több nőnek hozza meg a kedvét a sportoláshoz, mivel egy lesújtó statisztikai adat szerint az országban 2 millióval kevesebb nő sportol, mint férfi. (Ez egyébként valószínűleg nálunk sincs másként.)

A szervezet szerint ez annak köszönhető, hogy a nők kevésbé elégedettek a testükkel, és úgy gondolják, hogy a legtöbb sport nem nekik való. Nos, ez a videó erre teljes egészében rácáfol: nem csak az atletikus alkatú emberek tudnak sportolni. Ilyen elánnal, ahogy ezek a nők tolják, hegyeket lehet megmozgatni! Ha ez sem motivál, akkor semmi nem fog.

Nem vagy csúcsformában? Na és!? Sportolj szívből!

Egy kis inspiráló üzenet Neked:

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.