2021.05.22. 17:45:42 11204 270

Gyümölcsvarázslat – Trükkök finom gyümölcsökkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én már alig vártam, hogy újra eljöjjön a jó idő, és vele együtt a finomabbnál is finomabb gyümölcsök ideje. Egy tál finom epret, egy szelet lédús dinnyét nehéz überelni! Vagy mégis? Lehet a finomabból még finomabbat készíteni? A lenti videóban több kísérletet is tesznek rá!

Gyümölcsök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsök

Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, sikeresen! Ha unod az epret (hehe!), vagy idén nem (csak) a hagyományos módon fogyasztanád a dinnyét, nézz körül a lenti videóban! Meríts ötleteket friss gyümölcsökből készült tavaszi és nyári finomságokhoz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...