2023.08.04. 08:30:37 7228 241

Gyors desszert a nyár kedvencéből! – Így varázsold el a dinnyét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az édes, lédús görögdinnye vitathatatlanul a nyár egyik kedvenc finomsága. Könnyen elérhető, finom, és a folyadékháztartásunkat is rendben tartja, ami nyáron nem utolsó szempont. Ha felturbóznád kicsit, van egy ajánlatunk számodra.

Görögdinnye - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Görögdinnye

Csak semmi ördöngösség, csupán néhány apróságra lesz szükséged ehhez a dinnyés „jégkrémhez”. Szerezd be a következő hozzávalókat, és más szemmel fogsz nézni erre a lédús gyümölcsre:

  • a szelet nagyságától függően 1 vagy 2 nagy szelet, mag nélküli dinnye (6 háromszögletű „jégkrémnek” kell kijönnie belőle)

  • 2 evőkanál pisztácia

  • 1 evőkanál méz

  • 20 dkg kókuszjoghurt

  • 1 evőkanál kókuszreszelék

A dinnyeszeletekből vágj 6 db, nagyjából egyforma háromszög formát (a héjas rész legyen a szélesebb). Mindegyik aljába dugj jégkrémpálcikát, és tedd a fagyasztóba körülbelül 1 órára. Ha kiszedted a fagyóból, oszlasd el a szeleteken a kókuszjoghurt felét, 10 dkg-t. Majd mehetnek vissza a szeletek a hűvösre még körülbelül 30 percre. Ha letelt a fél óra, vedd ki újra a hidegről, majd tedd rá a joghurt másik felét. Szórd meg darabolt pisztáciával, kókuszreszelékkel, csorgass rá mézet, és a fogyasztásig újra dugd a dinnyeszeleteket a fagyasztóba.

Az összetevőknek köszönhetően bármelyik diétába beilleszthető, alacsony kalóriatartalma miatt sem kell aggódnunk!

Forrás: lecker.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...