2023.08.04. 14:00:26 6303 217

Gyereknek lenni jó! - 4+1 dolog, amit érdemes megtanulnunk tőlük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyerekként minden olyan egyszerű és magától értetődő. Ha szomorúak vagyunk, sírunk, ha vidámak, nevetünk, ha éhesek eszünk, ha szomjasak, iszunk, ha szeretünk valakit, megöleljük, ha meg nem, akkor egyszerűen távol tartjuk tőle magunkat. Aztán, amikor felnövünk, elromlik minden…:-)

Boldog gyerekek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog gyerekek

Na jó, azért nem olyan rossz felnőni, de az igaz, hogy sokat tanulhatnánk gyerekkori önmagunktól! Mondjuk ezeket itt ni!

Légy büszke magadra!

És bármilyen apróságnak tűnő dologra, amit elértél! Ugye, milyen édesek az apróságok, amikor büszkén újságolják, hogy elérik a villanykapcsolót, vagy éppen egyedül kanalaztak be egy tányér levest?

Szeresd önmagad…

… mert úgy vagy jó, ahogy vagy! Ugye, hogy, ha felnő, a Te kislányod is olyan szeretne lenni, mint amilyen Te vagy? Kell ennél több bizonyíték rá, hogy tökéletes vagy?

Tanulj meg rangsorolni!

Bizony, csak mindent szépen sorjában! Ha belekezdtél valamibe, ne hagyd félbe! A következő feladat biztosan megvár! A legkisebbek is tesznek: ha belekezdtek a játékba, biztos is, hogy addig nem ülnek le vacsorázni/nem mennek el fürdeni, amíg be nem fejezték azt!

Nem ismernek lehetetlent!

Mindig meglepődsz rajt, egy kisgyerek milyen vakmerő is tud lenni? (Persze, a csodálat csak azután jön, hogy felocsúdtál az ijedelem okozta szívrohamból…:-)) Amit mégis érdemes tőlük elsajátítani, az annak a képessége, hogy láthatóan nem ismerik azt a szót, hogy lehetetlen!

A szeretetük annyira magától értetődő!

Bizony, még a maguk felé irányuló is! Szeresd önmagad, mert ha Te nem szereted saját magadat, akkor másoktól mire számítasz?

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...