2021.05.08. 13:29:10 7917 234

Fogyj agyban is! – Segítsd magad pozitív gondolatokkal az életmódváltásban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még egy utolsó hajrá a nyár előtt, még nem késő lefaragni néhány kilót vagy centit, hogy fittebbnek, frissebbnek érezd magad. Természetesen, ne csak a strandolás és a legújabb bikinidivat legyen a motiváció! Fontosabb, hogy egészséges legyél és jól érezd magad a bőrödben!

Fogyókúra, diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyókúra, diéta

Ám az elszántság hamar elszállhat, ha fejben nem vagy elég felkészült az életmódváltásra, kilóid elvesztésére. Ne csak az étrendedet, egy kicsit gondolkodásmódodat is variáld át!

Figyelj a tagadásra!

Meg arra is, mit és hogyan mondasz! Ne hitesd el magaddal, se másokkal, hogy neked aztán innentől nem esne jól egy kocka csoki, egy mindent bele hamburger, vagy egy jó pizza. Kár tagadni. Viszont elismerni, hogy ugyan szívesen megennéd, de most még szigorúan tartod magad az étrendedhez, sokkal barátibb magaddal szemben is. Eljön az idő, amikor eléred a számodra ideális formát és lazíthatsz egy kicsit a gyeplőn, de addig is tarts ki a céljaid mellett.

Válassz jól!

Nem lehet elégszer ismételni, hogy a különböző divatos fogyókúrák hosszútávon nem hatásosak. Igyekezz olyan étrendet választani, amit akár egy életen keresztül is tudsz majd tartani, amihez egy-egy kilengés, laza hétvége után könnyedén visszatérhetsz. Tedd magadévá az adott módszert, kísérletezgess a konyhában, variáld át akár az eddigi kedvenceidet!

Nem mindegy a motiváció!

Ne azért akarj lefogyni, formásodni, hogy valaki másnak tetsszen a látvány. Te magad szeresd az új tested – ez az elégedettség kisugárzik majd! Ugyan a leglátványosabb eredmények a külsődön lesznek majd, fontos, hogy az egészségedért is figyelj oda az étkezésedre, rendszeres testmozgásra!

Gondolkodj reálisan és légy konkrét!

Mennyit tudsz beletenni az új életmódodba mozgás, étkezés terén? Ezt mindenképpen vedd figyelembe, amikor kitűzöd a célodat. Légy konkrét, akár a naptárban is jelölheted a leadni kívánt kilók, lefaragni kívánt centik céldátumát!

Az evés legyen öröm

Akármennyire diéta, az evésre továbbra is gondolhatsz örömforrásként. Ne csak „letudd” az étkezéseket, igyekezz nyugodtan, terített asztalnál, lehetőleg társaságban megenni a finom, egészséges falatokat. Értékeld a finom ételt, amit magadhoz vehetsz, amivel feltöltöd a szervezetedet!

Ötlet: bildderfrau.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...