2024.04.20. 08:30:20 5826 224

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Stressz, nyugalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stressz, nyugalom

Érdemes ez utóbbit választani, hiszen neked is és a körülötted élők számára is ez a legjobb megoldás! 3 szuper tippünk van, ha a keresgélés most nem fér bele:

  • Szúúúszáááá! Vagyis végezz légzőgyakorlatokat! Ha jobb nem jut eszedbe, ülj le, hunyd be a szemed vegyél néhány mély levegőt az orrodon, és fújd ki a szádon. Ugye, hogy mindjárt más színben látod a világot?

  • Ha az elmélyülő típus vagy! A meditációt, a jógagyakorlatokat Neked találták ki! Ha van rá pár percet, teremts magad körül némi nyugalmat és jöhetnek a már ismert, vagy kevésbé ismert meditációs gyakorlatok!

  • Egy kicsi mozgás… Bizony, ha stressz ér, ez lesz a legjobb megoldás számodra, hiszen a mozgás egyrészt endorfint termel, amit boldogsághormonnak is hívnak, nem teljesen véletlenül. Ez mellett a feszültség is lemegy rólad, mondhatjuk, hogy kimozgod magadból.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...