2018.12.02. 10:32:23 10838 415

Ehető művészet! – Amikor a kenyér a festővászon – VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszem, gyermekkoromban a belül puha, kívülről ropogós fehér kenyér volt a kedvencem, vajjal megkenve, jó sok sajttal megszórva. Számomra már az is művészetnek számított, és számít a mai napig, ha valaki ilyen isteni finom kenyeret tud sütni!

Finom kenyér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom kenyér

És tényleg „csak” ennyi volt a lényeg: hogy az isteni ízű, ropogós kéreg alatt puha, omlós „belső” lapuljon. Azt nem is gondoltam volna, hogy a kenyér „borítása” egyeseknek akár „festővászonként” is szolgálhat. Egy tehetséges szlovén pék, Anita Sumer pedig amellett, hogy finom kenyereket süt, szuper dekorációkat is készít a pékáruk tetejére. Ebben az esetben (is) megállja a helyét az a kijelentés, miszerint kenyeret sütni művészet! Íme:

És még néhány ötlet, dekoráláshoz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...