2019.09.28. 10:58:49 9180 273

Együnk valami finomat! – Finomság az ősz éléskamrájából
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha ősz, akkor szőlő, alma, gomba és még megannyi földi jó vár minket, hiszen a természet éléskamrája ebben az évszakban is ellát minket mindenféle finomsággal. Hogy ezt mi külön-külön, vagy éppen valami finom receptben kombinálva együtt fogyasztjuk, az már csak tőlünk és a fantáziánktól függ.:-)

Gomba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gomba

No, meg persze attól, hogy találunk-e egy jó receptet! Ebben segítünk most mi!

Alma+gomba+egy kis sajt=tökéletes kombináció

Hogy hogy jönnek ők össze? Szerezd be ezeket a hozzávalókat, és meglátod:

  • 1 db alma (fejenként, a lenti hozzávalók 1 db almába elegendőek)

  • 1 db barna champignon gomba

  • 3 dkg camambert sajt

  • só, bors, chilli, némi vaj a kenéshez

Az almákat mossuk meg, majd a tetejét vágjuk le, mintha egy kis fedő lenne. Távolítsuk el a magházat, egy kanál segítségével kanalazd ki a gyümölcshúst. Kevés citromlével öblítsük ki az almákat, és locsoljuk meg ezzel a már kikanalazott gyümölcshúst. Pucoljuk meg a gombát, és adjuk az almához. Daraboljuk fel a sajtot kis darabokra, majd keverjük ezt is a gombás, almás keverékhez. Sózzuk, borsozzuk, majd töltsük meg vele az almát. Tegyük a megtöltött gyümölcsöket egy hőálló, vajjal kikent tálba, és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...