2021.01.12. 16:09:43 10094 282

Egészségesnek hitt finomságok – Ezeket kerüld, ha tényleg egészségesen étkeznél
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A járványhelyzet alatt sokan hangsúlyozták, hangsúlyozzák az egészséges táplálkozás fontosságát. Hiszen ha odafigyelünk arra, mit eszünk, szervezetünk is könnyebben felveszi a harcot a különböző kórokozókkal szemben, könnyebben legyőzi azokat.

Házi müzliszelet | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi müzliszelet | Fotó: 123rf.com

Előfordul, hogy bármennyire szeretnénk jót a testünknek, mellényúlunk egy-egy, akár napi rendszerességgel fogyasztott étellel. Ha jót akarsz magadnak, a lenti „egészséges” finomságokat kerüld!

Nem minden egészséges, ami saláta

Milyen jók is az előre elkészített saláták, csak bedobunk egyet a kosarunkba, és meg is van a gyors ebéd. És még egészségesek is! Vagy mégsem? A benne lévő tartósító anyagok nem éppen az egészségünket szolgálják, ahogy a benne lévő zsírosabb sajtok, öntetek sem. Készítsd el otthon saját magad által vásárolt zöldségekből, sovány öntettel, sajttal!

A szuperegészséges müzliszelet

Csak egy finom müzli a táskába, és meg is van a tízórai! Hidd el, jobb, ha otthon készíted el magadnak ezt az egészséges finomságot, mert a bolti változat nem kevés cukrot tartalmazhat.

A smoothie egészséges…

… de csak akkor, ha otthon Te magad készíted el. A boltban vásárolt változat ugyan sokkal egyszerűbb, viszont tele lehet tartósítószerekkel, cukorral.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.