2021.01.12. 16:09:43 10065 282

Egészségesnek hitt finomságok – Ezeket kerüld, ha tényleg egészségesen étkeznél
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A járványhelyzet alatt sokan hangsúlyozták, hangsúlyozzák az egészséges táplálkozás fontosságát. Hiszen ha odafigyelünk arra, mit eszünk, szervezetünk is könnyebben felveszi a harcot a különböző kórokozókkal szemben, könnyebben legyőzi azokat.

Házi müzliszelet | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi müzliszelet | Fotó: 123rf.com

Előfordul, hogy bármennyire szeretnénk jót a testünknek, mellényúlunk egy-egy, akár napi rendszerességgel fogyasztott étellel. Ha jót akarsz magadnak, a lenti „egészséges” finomságokat kerüld!

Nem minden egészséges, ami saláta

Milyen jók is az előre elkészített saláták, csak bedobunk egyet a kosarunkba, és meg is van a gyors ebéd. És még egészségesek is! Vagy mégsem? A benne lévő tartósító anyagok nem éppen az egészségünket szolgálják, ahogy a benne lévő zsírosabb sajtok, öntetek sem. Készítsd el otthon saját magad által vásárolt zöldségekből, sovány öntettel, sajttal!

A szuperegészséges müzliszelet

Csak egy finom müzli a táskába, és meg is van a tízórai! Hidd el, jobb, ha otthon készíted el magadnak ezt az egészséges finomságot, mert a bolti változat nem kevés cukrot tartalmazhat.

A smoothie egészséges…

… de csak akkor, ha otthon Te magad készíted el. A boltban vásárolt változat ugyan sokkal egyszerűbb, viszont tele lehet tartósítószerekkel, cukorral.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...