2023.06.04. 17:45:41 9137 342

Dobd le a textilt! – 3+1 ok, amiért aludj meztelenül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dübörög a nyár, és hamarosan érkezik a mindent és mindenkit is megizzasztó kánikulai éjszakák. Ha a magas éjszakai hőmérséklet nem lenne elég indok számodra, hogy kissé lengébben öltözz az alváshoz, mondunk Neked még egy párat, hogy miért nem érdemes éjjelente pizsama és hálóing után kutatnod!

Meztelen alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meztelen alvás

Egészséged is hálás lesz érte, a felesleges textília nélkül bújsz ágyba!

Fogyni szeretnél?

Ha a válaszod igen, akkor meglehet, a meztelenül alvás lesz rá az egyik megoldás. Ezért a szervezet barna zsírszövete lesz a felelős. Ez – a sárgával ellentétben, mely a plusz kilókat okozza – elégeti a kalóriákat. Ennek oka, hogy részt vesz a szervezet hőszabályozásában is, így kellemes meleg híján – némi túlzással – felfűti a szervezetet, nem kevés kalóriát felhasználva így.

Vágy a megfelelő hőmérsékletre?

Ha szeretnéd, hogy a szervezeted a számára legmegfelelőbb hőmérsékletben aludjon, hagyd, hogy ő maga állítsa ezt elő. Ezt a meztelen test tudja leginkább, ám ha van már némi „burkolat”, akkor torzulhat ez az érték.

Fiatalodnál?

Azt tudtad, hogy minél hűvösebb van a takaró alatt, a növekedésért, illetve a „fiatalosságért” is felelős hormon, a melatonin annál nagyobb számban termelődik? Ugye, hogy érdemes levetni azt a pizsit, hátha kisimulnak a ráncaid is!

Nem utolsó szempont!

A másik bőrének érintése, annak selymessége jó hatással van a boldogságszintünkre. És hát meglehet, néhány romantikus pillanat is köszönhető lesz az éjszakai pőreségnek!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...