2015.10.27. 16:00:41 14948 257

Csősál – több mint 20-féleképpen viselheted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jól jönne egy univerzális ruhadarab, amit adott esetben sálként, mellényként, poncsóként, lepelként vagy laza kiegészítőként is viselhetsz? Ne keress tovább, szerezz be egy hosszabb csősálat vagy csinálj magadnak! Nagyon divatos és rendkívül sokoldalú!

Csősál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csősál

14 ötlet, hogyan hord a csősálad!

3 ötlet kötött csősálakhoz!

Nemcsak a vékony pamut, hanem a kötött csősálakat is többféleképpen hordhatod:

Még több ötlet és egy egyszerű útmutató az elkészítéséhez

Ha szívesen készítenél magadnak egy univerzális csősálat, akkor ebből a videóból azt is megtanulhatod.

Kb. 90 cm-nyi rugalmas pamut anyagra van szükséged, amit a két végénél összevarrsz, és el is készült a saját csősálad.

Ha eddig nem volt ilyen ruhadarabot, szerezz be egyet. Imádni fogod, annyira sokoldalú!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?