2024.06.17. 12:33:34 3884 151

Csodalevek a konyhában – Ezért ne öntsd ki a spárga főzőlevét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Miközben az ipar, a felgyorsult világ arra próbál minket kényszeríteni, hogy semmit nem érdemes megjavítani, inkább dobjuk el és vegyünk újat, addig a saját kis életünkben igyekszünk az újrahasznosításra törekedni. A konyhában pedig a maradékokra, mint új alapanyagra tekintünk.

Spárga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spárga

A tészta főzőleve is felhasználható még szószok készítéséhez, a főtt krumpli levéből pedig isteni leves készíthető. Ezen kívül itt van még az isteni spárga, amit, ha főve kínálunk, a főzőlét szintén felhasználhatjuk még. Olvass tovább, és meglátod, mire!

Spárgalé, te sokoldalú!

Nem csak a konyhában lesz hasznos a lé, amiben a spárga főtt!

  • A virágok is szeretik! Nem csak nekünk, embereknek tesz jót, hanem a növényeink is hálásak lesznek, ha megöntözöd őket a spárga főzőlevével.

  • Kortyold el! Ha rendszeresen készítesz smoothie-t, akkor tudunk hozzá egy remek alapanyagot! A spárga főzőleve tökéletes lesz a zöldséges turmixod egyik alapanyagának!

  • Ragyogjon a bőröd! Használhatod az arcodra arclemosóként, micellás víz helyett, vagy éppen lehet a fürdővized egyik alapanyaga is. A spárgában lévő vitaminok, ásványi anyagok ilyen formán is szépítik a bőröd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...