2023.04.30. 17:39:38 7443 258

Biztos lábakon – A stabil párkapcsolat 3+1 biztos jele
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük azt hinni, hogy a párkapcsolat, amelyben élünk, biztos hátteret biztosít számunkra az élet minden területén. Biztonságot ad, ha tudjuk, a másik ott van mellettünk és támogat, ha az élet más területén segítségre szorulunk.

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

Vajon ez a biztos háttér tényleg megvan, vagy csak képzeljük? A lent felsorolt 4 tulajdonsággal bír a párkapcsolatod, nyugodt lehetsz, mert biztosan számíthatsz majd a másikra.

Egy a cél

Legyen szó egy közös nyaralásról, vagy akár egy nagyobb volumenű befektetésről, mint közös otthon, vagy éppen még nagyobbról, mint család, gyerek, a közös célok nagyon fontosak. Ha ezek megvannak, és az ezekhez vezető közös tettek sem hiányoznak, bízhatsz magatokban, jó úton haladtok.

Adni jobb, mint kapni!

És tényleg, pláne egy hosszú távú kapcsolatban. Ha kölcsönösen ezt az elvet valljátok, egy igazán kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat lesz a Tiétek, ahol mindkét fél megkapja az igényeinek megfelelő szeretetet, törődést.

Ki a legjobb barátod?

Természetesen vannak olyan dolgok, helyzetek, amiket egy nő csakis egy másik nővel, egy férfi pedig egy másik férfival tud csak megbeszélni. De egy jól működő párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy ne csak a szerelmed, a szeretőd legyen a másik, hanem egy kicsit a legjobb barátod is. Fontos, hogy ki tudd önteni a másiknak a szíved és maximálisan megbízz benne. Az sem árt, ha kölcsönösen megfogadjátok egymás tanácsait.

Talán a legfontosabb

Az egyik leglényegesebb, hogy legyen meg a párkapcsolatban az egymás iránt való kölcsönös tisztelet. Enélkül igencsak nehezen lehet előre haladni, a közös célok kitűzése, elérése is akadályokba ütközik.

Forrás: missmum.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...