2022.08.06. 11:06:04 5118 201

Az éhséged is csillapítanád? - Nyári laktató szomjoltók, víz helyett 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az tény, hogy a nyári hőségben egy palack víz nélkül elindulni otthonról kész életveszély. Bármerre indulsz, bármennyi időre, egy kisebb vagy nagyobb üveg víz mindig legyen nálad! Ám ha nem csak a szomjúság, de az éhség is gyötörne, szuper éhség- és szomjoltó finomságokat mutatunk.

Friss cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss cukkini

Naná, hogy gyümölcs és zöldség formájában veheted magadhoz ezeket a fincsiségeket! Íme, a kínálat első fele!

Ha maradsz a zöldségeknél

  • A nyár slágere! Ha nyári zöldségféle, akkor Neked is biztos a cukkini jut az eszedbe. Ez a finomság nagyon sokféleképpen felhasználható, lehet belőle, saláta, süteményalap, keverheted tésztával, rizzsel, hússal, de még főzelék is készülhet belőle. Nagyjából 94 %-a víz, és olyan fontos anyagokat tartalmaz, mint béta-karotin, vas, kalcium.

  • Ha mindened a piros! Ugye, Te is ismersz olyan embert, aki úgy eszi a paradicsomot, mint mások az almát? És milyen jól teszi, hogy ennyire szereti ezt a zöldséget! Ennek a finomságnak a 95 %-a víz, és gazdag C- és E-vitaminban.

  • Zöldség, nem csak a szépségedért! Azt ugye tudod, hogy esténként 1-1- szelet uborka a szemekre bizonyos kor felett kötelező?:-) Ha Te inkább megeszed ezt a zöldséget, akkor a víz mellett olyan fontos anyagokkal töltöd majd fel a szervezeted, mint cink, kálium, vas.

  • Sokoldalú és még a víztartama is magas, mi az? Mi most a gombára gondoltunk, mely szintén nagyon sokféleképpen felhasználható, 93 %-ban vízből áll és a D-vitamin egyik fontos előanyagát tartalmazza.

  • Különleges, de érdemes kipróbálni! A kínai kell ugyan nem olyan elterjedt, mint a fentebb írt zöldségek, de érdemes rászokni a használatára. Remek B- és C-vitamin forrás, és ami egyáltalán nem elhanyagolható, hogy 94 %-a víz.

A következő részben szomjoltó gyümölcsökkel ismerkedünk majd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.