2023.07.31. 10:59:56 7372 266

Amiért egyedülállónak lenni jó! – Avagy a szingliség 3+1 előnye
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember alapvetően társas lény, ám vannak olyan rövidebb vagy hosszabb időszakok, amikor kénytelenek vagyunk egyedül, társ nélkül tölteni a napjainkat. Egy szakítás, válás sok esetben megoldás, ám lelkünket mindenképpen megtépázzák a történések.

Egyedül a párok között - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyedül a párok között

Aztán ránk szakad az egyedüllét, és valamiért elfelejtjük, hogy ennek akár nézhetnénk a pozitív oldalát is. Mert azért a szingli létnek is megvannak a maga előnyei. Ha éppen ilyen helyzetben vagy, és úgy érzed, valahonnan erőt kell merítened, mutatjuk, hogyan kovácsolhatsz előnyt a jelenlegi szituációból.

Ha szingli vagy…

... fejlesztheted a kreativitásod

Nyilván ez összefügg azzal is, hogy aki éppen pár nélkül van, annak sokkal több szabadideje van. Jut idő arra, hogy gondolkodjon, vagyis elgondolkodjon, mivel szeretne foglalkozni, kipróbálja magát több területen, új hobbiknak hódoljon.

... az egyedüllétben is megtalálhatod a jót

Hosszabb távon pár nélkül nehéz – de érdemes az ebben rejlő lehetőségeket is észrevenni. Arra, hogy egyedül vagy, ne úgy tekints, mint egy magányos időszakra! Sokkal inkább úgy, hogy több idő jut magaddal, a lelkeddel foglalkozni! Talán sokmindent teljesen más szemszögből látsz majd, mint amikor benne voltál a kapcsolatban. Lehetőséged van az önfejlesztésre, „önfejlődésre”. Töltsd hasznosan a magadra szánt időt!

... jobban tudsz figyelni

Nem csak magadra, hanem másokra is. Nyitottabbá válsz a barátaid, családod számára, több időd, energiád jut meghallgatni őket, tartalmasabbak lesznek a velük töltött órák.

... a függetlenség lesz a legjobb barátod!

Legalábbis egy jó ideig biztos. Megtanulod, milyen valaki nélkül élni, létezni, dönteni. Meglehet, most jössz rá arra is, mennyire jó dolog anyagilag is függetlenné válni! Nagy valószínűséggel, utóbbi megtartására törekedni is fogsz még jó ideig.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...