2022.10.28. 16:42:32 8016 297

6 apróság, amit mindennap megtehetsz a jobb közérzetért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggeltől estig hosszú az idő... Gyakran érzed úgy, hogy rossz kedved van? Nem érzed jól magad a bőrödben? Ha nincs komoly gond, csak egy kis hangulatjavításra van szükséged, akkor próbáld ki ezeket a tippeket!

Zabkása eperrel és áfonyával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zabkása eperrel és áfonyával

A nap során érdemes beépítened néhány szokást, amitől jobb lesz a kedved és a közérzeted is. Itt van 6 hangulatjavító ötlet, amelyeket azonnal bevethetsz, cikkünket következő pénteken folytatjuk.

1. Vesd be az ágyad!

Ez igazán jó nap számomra azzal indul, hogy bevetem az ágyat. Ha reggel még erre is van időm, az annak a jele, hogy összeszedetten indul a napom. Sokkal rendezettebbnek tűnik a szoba, és este jobb érzés bebújni egy vetett ágyba. Ez egyben a tisztelet jele is magam felé.

2. Kényeztesd magad tápláló reggelivel!

Ha jól akarom folytatni a napom, akkor a következő lépés egyértelműen egy finom és tápláló reggeli. Próbáld ki például a kása receptjeinket>>

3. Ne sajnáld az időt és tarts szünetet munka közben is!

A munka a mindennapjaink része, de ez nem azt jelenti, hogy minden napunk csak erről kell, hogy szóljon. Ha már az időnk nagy részét ott töltjük, legyen az élvezetes, és engedjük meg magunknak a szünetet, akkor is, ha nem dohányzunk... Szünet egyébként is jár, használd ki.

4. Hallgass simogató zenéket!

A zene terápiás hatását már sokszor bebizonyították. Persze nem mindegy, hogy mit hallgatunk. Ha lazítani szeretnél, keress hozzá relaxáló zenéket az interneten: a zongora vagy a különböző természeti hangok segíthetnek, de a saját ízlésednek megfelelő zenét is választhatsz.

5. Sportolj!

Ha másra nincs idő, akkor sétálj legalább. Bármilyen sport segíthet levezetni a felgyülemlett feszültséget, de az úszás, a futás, a kerékpározás és a jóga vagy annak változatai kifejezetten hasznosak lehetnek. Napi minimum fél óra sportolás javallott.

6. Használj illóolajakat!

Ha szeretnél relaxálni a zene mellett az aromaterápia is segíthetnek. Itt találsz egy kis útmutatót illóolajokhoz>>

Folytatjuk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...