2019.08.24. 08:40:40 10972 369

Villámgyors tiramisu – „Fagyosan” a legjobb!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyugalom, pánikra semmi ok, ugyan már augusztust írunk, azért még tart a nyár, de nagyon! Szóval, van helyük a „heves-jeges”, fagyis-jégkrémes finomságoknak. Mivel egy „egyszerű” jégkrém túl snassz lenne desszert gyanánt (dehogyis!), ezért dobjuk fel egy kis ezzel, meg egy kis azzal.

Tiramisu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiramisu

Ha van otthon egy doboz vaníliafagyi „elfekvőben”, kreáljunk belőle gyorsan egy laza tiramisut.

Amit még érdemes beszerezned hozzá, ha 2 főre készíted:

-2 evőkanál kávé

-6 evőkanál kávélikőr

-8 db babapiskóta

-2 gombóc vaníliafagyi

-7,5 dkg étcsokis tortatbevonó vagy étcsoki

A kávét és a likőrt keverjük össze. Közben a csokit olvasszuk fel vízgőz fölött. Öntsük ki egy erre alkalmas tálcára, rakjuk hideg helyre, kissé hagyjuk kihűlni, majd egy spatula segítségével csináljunk belőle apró forgácsokat. De ha egyszerűen lereszeljük az étcsokit, az is rendben van. A babpiskótákat tegyük két tálkába, öntsük nyakon a kávés keverékkel, majd tegyünk rá 1-1 gombóc vaníliafagyit. Ezt szórjuk meg csokireszelékkel, és már kész is!

Forrás: lecker.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...