2022.06.25. 10:59:40 7764 270

Vidd magaddal az ebéded! – Könnyű, egyszerűen szállítható nyári finomság
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egyébként szorgalmasan gyűrjük a nyári diétánkat, szinte minden nap odafigyelünk arra, mit és mennyit eszünk, akkor nagy valószínűleg siker koronázza majd törekvésünket. Ám vannak napok, amikor – munka, vagy egyéb elfoglaltság miatt – útközben ér minket az ebéd. Ilyenkor jönnek jól a könnyen szállítható fogások.

Rántotta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rántotta

Ha nem szeretnél kockáztatni, hogy az étteremben nem azt kapod, amit szeretnél, vagy éppen nem szeretnéd egyetlen napra sem felfüggeszteni a diétádat, íme, egy gyors rizses salátarecept, ami sajtos omlettel fogyasztva a legfinomabb! A hozzávalókat alább olvashatod.

Amit a sajtos omletthez kell beszerezned:

 • 2 db, M-es méretű tojás

 • fél dl tej

 • 2 evőkanál parmezán

 • 1 evőkanál tönkölybúza liszt

 • 2 teáskanál növényi margarin

Amire a salátádhoz lesz szükséged:

 • 10 dkg kígyóuborka

 • 6 dkg sárgarépa

 • 2 dkg rukkola

 • 4 dkg főtt rizs

 • 7 dkg főtt cékla

 • 1 db póréhagyma

 • 1 dl saláta dresszing (Cézár salátához való)

A sárgarépát reszeld le, az uborkát szeld hasábokra, a hagymát karikákra, a céklát kockákra. A lisztet, tejet keverd simára, majd add hozzá a sajtot, tojást, sót, majd süss a keverékből két omlettet. Az egyiket hajtsd félbe, a másikat tekerd fel. A saláta hozzávalóit rétegezd egy jól zárható edénybe, a tetejére kerüljön a hagyma és valamilyen zöldfűszer. Öntsd nyakon az öntettel, majd az egész tetejére, de akár külön csomagolva kerüljön a félbehajtott omlett.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.