2023.04.08. 17:46:52 6389 217

Vége? – 4+1 szakítós dal, hogy könnyebb legyen az újrakezdés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavasz a megújulás, az új élet, a szerelem időszaka. Ám van, hogy az élet úgy alakítja, hogy a legvirágosabb évszak valaminek a lezárását hozza. Mondjuk egy szerelemét, egy hosszú kapcsolatét. Legyen bármilyen szép, kíméletes, vagy éppen közös megegyezésen alapuló a búcsú, az elválás sosem könnyű.

Szakítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szakítás

Ilyenkor nem csak egymást, de a másikhoz köthető embereket, élményeket, helyeket is siratod. Bármennyire is legyen nehéz a szakítás, jusson eszedbe, hogy valaminek a véget érte valami újnak a kezdete is egyben!

Margaret Island: Nem voltál jó

Justin Timberlake: Cry Me A River

Junkies: A szerelmedtől lettem ilyen

Follow The Flow: Hagyod menni

Destiny's Child: Survivor

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...