2023.09.09. 14:02:42 8115 286

Vedd rá magad! – 5+1 ok, hogy a tornaszőnyegre állj és el is kezdj mozogni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, nyáron kell-e annál nagyobb motiváció a sportra, minthogy az ember lánya belenéz a tükörbe és nagyon nem azt látja, mint amit szeretne. A rövidke nadrágok, apró szoknyák, a fürdőruha, bikini pedig aztán nem sokat takar. Ám itt az ősz, az „ápol és eltakar” szettek időszaka! Kinek van kedve ilyenkor mozogni?

Nyújtás, sportolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyújtás, sportolás

Természetesen, a mozgás mellett a megfelelő táplálkozás is fontos. Bár nyáron a lángosok, fagyik, egyéb strandkaják mellett ez eléggé lehetetlen küldetésnek tűnt, ősszel talán könnyebben boldogulunk. De térjünk csak vissza a sportra! Íme, egy kis segítség, hogy könnyebben rávedd magad!

  • Nincs a közeledben lehetőség? Nem akarsz extra időt és extra pénzt fordítani egy fitnessterem használatára? Nincs is a közeledben ilyen lehetőség? Ez ma már nem akadály! Rengeteg online edzésvideót találsz akár ingyen is, de vannak olyan fizetős lehetőségek is, ahol havi összeg befizetése mellett többféle erősségű, stílusú edzésből válogathatsz.

  • Nem bírod az izomlázat? Nincs más választásod: rá kell mozognod! Az izomláz egyik legjobb gyógyszere, ha átmozgatod a tagjaidat! Nem kell intenzív edzés, egy séta, úszás, kocogás is megteszi!

  • Találd meg a hozzád passzoló mozgást! Ha nem leled örömöd egy-egy mozgásfajtában, azt hosszú távon nem tudod majd űzni! Keresd meg azt, ami a leginkább passzol Hozzád, amit vársz, amitől boldog vagy! Hidd el, hosszú távon az életed egy fontos része lesz a mozgás!

  • Idő híján vagy? A rendszeres mozgás nem azt jelenti, hogy naponta több órát a konditeremben emelgeted a súlyodat! Sokkal inkább azt, hogy napi 10-20-30 percben jelen van az életedben a sport. A többször keveset és rendszeresen elv itt is működik!

  • Nem bírod a fájdalmat? Bizony, van, hogy az edzés kemény, fájdalmas! De maszatolással nem érsz el eredményt. Ha úgy érzed, nem bírod tovább, gondolj a célodra: egy egészségesebb, fittebb életre, amiben testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottabb vagy!

  • A leggyakoribb kizáró ok: a fáradtság! Elismerjük, vannak olyan szakaszai az életnek, amikor inkább jobb pihenni, aludni, mint a tornaszőnyegen ugrálni, hiszen a testnek szüksége van pihenésre. De! Jó, ha tudod, hogy nem egyszer a mozgás lesz az, ami a segítségedre lesz, ha túl fáradt vagy! Ehhez persze szükség van a megfelelő táplálkozásra is, de hidd el, hosszú távon napi 30 perc sport is csodákra képes!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...