2021.02.20. 10:52:14 12079 277

Várjuk a tavaszt az otthonunkban is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan, de biztosan elérkezünk a tél végéhez, már ami a hideg évszak hónapjait illeti. Az időjárás ilyenkor még nem feltétlenül tavaszi, de a szívünkben már érezzük a közelgő napsugaras évszakot. Ideje lecserélni a téli dekorációt valami virágosra és színesre!

Tavaszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi dekoráció

Mert ha tavasz, akkor virág és színek! Így csempészhetsz egy kis kikeletet az otthonodba!

Variációk tavaszi dekorációra

  • Jöhet néhány színpompás hagymás virág? Naná! Szakíthatsz a hagyományokkal, és virágkaspó helyett ültetheted üvegfalú edénybe, kiszuperált porcelán tálkába, bögrébe, konzervdobozba. De a kaspót kidekorálni sem rossz ötlet.

  • Ha még nem tudjuk, milyen virág legyen az igazi, döntsön a szín. Válasszuk a sárga nárciszt, vagy sárga színű jácintot. De nem csak virágból jöhet a nap sugarait idéző szín: tegyél egy üvegtálba élénk színű citromot.

  • Ha élő virágot beszerezni nem áll módodban, alkoss magadnak! Mondjuk, hajtogass egy csokor tulipánt.

  • A díszpárnák huzatát is lecserélheted valami színesre, virágosra. Sőt, egy gomb, és néhány egymásra rétegzett anyag segítségével Te magad is készíthetsz virágos mintát egy egyszínű huzatra.

  • Ha egyszerű, de gyors dekorációra van szükséged, végy egy kisebb kosárkát, és „szórd tele” különféle tavaszi kellékekkel.

  • Azt tudtad, hogy a felezett zöldborsó akár dekorációként is megállja a helyét? Önts egy adagot egy üvegtálba asztali dísz, vagy ragaszd hungarocell koszorúra ajtódísz gyanánt.

  • A búzafű levét inni is érdemes, emellett a zöld növény tavaszt váró dekorációnak sem utolsó.

Ötlet: eletszepitok.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.