2022.10.09. 08:31:21 6035 200

Van otthon egy adag brokkolid? – Kreatívkodj vele!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A brokkoli, habár szuper egészséges étel, remek hatással van szervezetünkre, inkább a „nem szeretem ételek” kategóriájába tartozik, főleg a gyerekeknél. Pedig rántva, vagy éppen rakott ételek közé csempészve kiváló és laktató fogás válhat belőle.

Brokkoli vitamintartalma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Brokkoli vitamintartalma

Sőt, levesnek, vagy éppen főzeléknek sem utolsó. Ha eddig bárhogyan is készítetted, sehogyan sem csúszott le a nagyérdemű torkán, akkor most mutatunk egy szuper lehetőséget, amivel biztosan sikerrel jársz. Készíts brokkolikosárkákat, amelyet aztán megtölthetsz mindenféle földi jóval. Meríts ötletet a videóból, vagy kreatívkodj Te magad is, már ami a tölteléket illeti.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...