2022.01.31. 17:52:50 7825 289

Vállfa vagy polc, ez itt a kérdés? – Mit hogyan érdemes tárolni a ruhásszekrényedben?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam évente kétszer szokott rend lenni a ruhásszekrényemben: tél, illetve nyár elején, amikor is az évszaknak megfelelő ruhadarabok kerülnek elérhető közelségbe a gardrób polcain. Pedig megúszhatnám a káoszt (és a gyűrött ruhákat), ha odafigyelnék, mit és hogyan érdemes tárolni.

Ruhásszekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhásszekrény

Mert nem mindegy, mi kerül a polcra, összehajtogatva, és mi kerül a vállfára, hogy szépen kilógja magát.

Csak szép sorban!

A következő ruhadarabok inkább a polcon érzi jól magukat.

  • A kedvenc farmereid a szekrényedben, összehajtva, egymáson tárolva várják, hogy csatasorba állítsd őket.

  • Így foglalják a legkevesebb helyet: a pólók és a felsők. Kivasalva, összehajtva, egymásra pakolva a leghelytakarékosabb tárolni őket.

  • Amiknek a lógatva tárolás biztos nem tenne jót: a kötött holmik. Ezért is szépen összehajtva, a polcokon kellene várniuk újabb küldetésüket.

Hagyd lógva!

  • Csíptess fel, bébi! A csini szoknyákat érdemes vállfán, lehetőleg csiptetős verzión tárolni.

  • Hogy a csini blúzokat sokáig viselhesd! És persze azért is, hogy kevésbé gyűrődjenek, tárold őket vállfára akasztva. A felső gombot mindig gombold be, hogy nehogy lecsússzon a vállfáról.

  • Hogy megtartsák a formájukat és kevesebb helyet foglaljanak, a blézerek, kabátok, dzsekik vállfán, lógatva érzik a legjobban magukat.

  • Kényeztesd párnázott vállfával! Méghozzá a kényes anyagú, lenge ruháidat!

  • A farmert kivéve minden más nadrág kerülhet csiptetős vállfára.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...