2022.10.29. 08:32:17 6189 260

Turbózd fel a zabkásádat! – És égjen a zsír!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A zabkása igazi szuper reggeli hírében áll. Ha ezt fogyasztod a nap első étkezéseként, a farkaséhség messziről elkerül és biztos kibírod majd az ebédig csipegetés nélkül, hiszen sokáig eltelít. Lehet még ezt a hatást fokozni? De lehet ám! Görgess csak lejjebb!

Zabkása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zabkása

A zabpehely, illetve a belőle készült zabkása amúgy is jó hatással van emésztésünkre, hiszen a benne lévő rostanyagok biztosítják az egészséges bélmozgást, a gyors anyagcserét. Ha szeretnéd, hogy a zabkásád ne csak finom, hanem zsírégető is legyen egyben, turbózd fel az alábbi „titkos” összetevővel.

Minden nap egy alma…

… az orvost távol tartja! Emellett feldobja a zabkásádat, illetve szuper zsírégető hírében is áll. Ha az őszi gyümölccsel megspékelve fogyasztod a fincsi zabot, máris sokat tettél a csinos alakért. A benne lévő pektin gondoskodik a sokáig tartó teltségérzetről, a kálium pedig segíthet a nem kívánatos kilók leolvadásában, illetve a felesleges víz eltávolításában. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszerünk egészséges működéséhez, valamint a gyümölcsben lévő enzimek felpörgetik az anyagcserénket.

És ha kell egy jó recept…

… akkor most nagyon-nagyon figyelj! Keverj össze 30 gramm zabpelyhet 1,5 dl vízzel. Az almát hámozd meg, majd vágd apró darabokra és keverd össze a vizes zabpehellyel. Mehet bele egy kevés fahéj is, majd az egészet rakd be a mikróba 2 percre, 600 WATT-ra. Várd meg, míg kicsit kihűl és fogyaszd kedved szerint ízesítve.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...