2024.02.18. 08:30:45 6362 195

Tombol a tél? – Vészeld át ezzel a bögre forralt borral!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a tél nem kímélt minket (vagy csak hozzászoktunk az enyhe telekhez), röpködtek a mínuszok a fejünk fölött. Ilyenkor legtöbbször kimozdulni sincs kedvünk, legszívesebben téli álmot aludnánk mi is, de legalábbis egy bögre forró itallal a kezünkben kuckóznánk a kanapén az első rügyfakadásig.

Forralt bor a hóban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forralt bor a hóban

Nem mondjuk, hogy utóbbit meg tudjuk oldani Nektek, de ajánlunk egy szuper forralt bor receptet, ami biztosan átlendít majd a hideg napok okozta szomorúságon.

2 csészéhez a következő hozzávalókat szerezd be az itt leírt mennyiségben:

  • 1,25 dl narancslé

  • fél liter fehér bor

  • 2 evőkanál kandiscukor

  • fél alma

  • 1 teáskanál fahéj

  • 1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék

  • fél rúd vanília

  • 2 db csillagánizs

  • 4 db szegfűszeg

A narancslevet és a bort tedd egy edénybe, és mehet is a gázra/főzőlapra melegedni. Figyelj, hogy ne forrjon fel! A cukor és a vanília kivételével mehetnek bele a fűszerek. Az almát hámozd meg és szeld hasábokra, majd szórd bele a forró italba. Most kapard bele a vanília magját, majd az egészet melegíts kb.fél órán keresztül. Arra ügyelj, hogy ne forrjon fel! Ha kész, szűrd le egy szűrő segítségével és öntsd bögrékbe!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!