2022.05.22. 13:58:03 6975 239

Tombol a tavasz! – Így is viselheted az évszak kedvenc színét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Zöldbe borulnak a fák, a bokrok, a rétek, és alkalmanként mi sem vetjük meg ezt a színt. Viseljük gyakrabban, hiszen ebben a színben több lehetőség is rejlik, mint azt hisszük! Fiúk, lányok, elő a zölddel és árnyalatival!

Boldog tavaszi nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog tavaszi nap

Nem is hinnéd, ez az egy szín milyen sokféleképpen variálható! Viseld bátran a zöldet!

Hangsúlyozd a kiegészítőket!

Miért kellene elrejteni valamilyen semleges színnel a táskát, cipőt, fülbevalót, egyéb kiegészítőt? Viseld őket bátran, élénk színekben, mondjuk a zöld egy kellemes árnyalatában! Frissítően hat majd a szerelésedre, hidd el!

Légy visszafogottan feltűnő!

Ha szeretnéd kihasználni a zöld legjobb tulajdonságait, viseld annak egy világosabb, pasztellesebb árnyalatát valamely komplementer színével, mondjuk a pirossal, lilával, magentával. Meglepő, feltűnő, de nagyon is trendi lesz az eredmény.

Kombináld… saját magával!

Ahogy a szürkének:-), úgy a zöldnek is rengeteg árnyalata létezik. Kombináld ezeket egymással! Lehet akár két teljesen különböző, egymástól eltérő zöld is! Azért arra ügyelj, hogy túlzásba ne ess, kettőnél több árnyalatot ne keverj!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...