2023.06.30. 08:28:03 6432 212

Tökéletes reggelre vágysz? – Így csináld a horoszkópod szerint 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármilyen furcsa, bizony léteznek ilyenek is, vagyis tökéletes reggelek. Talán az sem meglepő, hogy a tökéletesség akár függhet attól is, milyen csillagzat alatt láttad meg a napvilágot. Mert más a csodás napindulás egy Kos, egy Ikrek, esetleg egy Skorpió számára.

Reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggel

Az első 6 csillagjegy tökéletes reggelét már kielemeztük az előző cikkükben. Most lássuk a többieket!

Mérleg

„Fő a kiegyensúlyozottság!” – ez akár a mérleg mottója is lehetne! Ez, vagy éppen ennek keresése jellemző rá reggel is, úgyhogy időben kel, hogy legyen ideje mindenre: egy csésze kávé, egy finom reggeli, egy gyors zuhany és már el is indult a nap!

Skorpió

Ő is ragaszkodik a reggeli rituálékhoz, ám számára a mozgás is beletartozik ebbe a rutinba. Hogy energikus legyen egész nap, számára egy kis futás, vagy egy edzés a közeli edzőteremben a tökéletes reggelek egyik igen fontos hozzávalója.

Nyilas

Hogy elinduljon számodra a nap, szükséged lesz némi elvonulásra, meditációra. Ha ez megvan, akkor már mehet is minden a maga útján! Ha időd engedi, a híreket is szereted átböngészni, mert szereted, ha képben vagy a világ dolgait illetően.

Bak

Ha reggel rend és nyugalom van körülötted, az az egész napodra kihat. Szeretsz nyugodt és rendezett körülmények között készülődni, úgyhogy nálad biztos mindig be van vetve az ágy, a mosogató is üres, egy morzsa sincs se a földön, se az asztalon, és a ruhád is tipp-topp, mert már este előkészítettél mindent.

Vízöntő

Ismertek olyan szerencsés embert, aki, amint kinyitja a szemét, máris tettre kész és indulhat a nap? Ha igen, akkor szinte 100 %, hogy Vízöntő a csillagjegye. Nincs különösebben szüksége reggeli rituáléra, bár egy finom kávét, vagy éppen egy kellemes sétát ő sem vet meg.

Halak

No, hát ő az, aki minimum ötször nyomja ki a telefonját, amikor reggel csörög. Mindezek mellett szereti azt is, ha jut ideje mindenre IS reggel, úgyhogy ahhoz, hogy felfrissüljön, egy reggeli zuhany számára elengedhetetlen. Ha ez megvan, indulhat is a nap!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...