2023.06.25. 08:32:36 5721 245

Tökéletes reggelre vágysz? – Így csináld a horoszkópod szerint 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár most sokan felszisszennek, hogyan is kerül a „tökéletes” és a „reggel” kifejezések egy szókapcsolatba, azért megnyugtatnék mindenkit: tökéletes reggel létezik. Legalábbis olvastam már róla. És hamarosan Te is fogsz, ha lejjebb görgetsz!:-)

Boldog reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog reggel

Lehet, a minden szempontból csodás reggelek csak egy hajszálnyira voltak Tőled? Hiszen horoszkópunknak köszönhetően mindannyiunknak megvan a lehetősége, hogy megalkossa, kialakítsa a maga tökéletes napindítóját. Figyelj és tanulj!

Tökéletes reggel a csillagjegyed szerint

Ha nem ballábbal kelsz fel, az már fél siker! Ezen kívül ezt teheted a gördülékeny napkezdésért, ha a horoszkópod:

Kos

Szinte hihetetlen, de Téged mindig meglepetésként ér, hogy reggel van. Éppen ezért, a nap első órái számodra sohasem ugyanolyanok, és Te is mindig más vagy. Hol 1000-rel pörögsz, és alig várod, hogy belevethesd magad a munka örömeibe. Máskor pedig úgy érzed, aznap nem kászálódsz ki az ágyból. Mindkét esetben jó ötlet lehet, ha hagyod magad megérkezni a reggelbe! Kelj fel, nyújtózz egy nagyot, akár indíthatod is a napot egy kis tornával. Majd jöhet a zuhany, egy finom reggeli és kezdődhet a nap!

Bika

A Bika jegy szülöttei a nap minden szakában türelmesek embertársaikkal… kivéve reggel! Ilyenkor nekik van szükség inkább türelemre. Kedves Bika, indítsd nyugisan a napot! Ébredés után egyél valami finomat, aztán jöhet egy kávé, majd egy gyors és frissítő zuhany. És máris szebb színben látod majd a világot!

Ikrek

Neked aztán teljesen mindegy, hogy korán kelsz, vagy későn, bal- vagy jobblábbal, magadtól ébredsz vagy keltenek, ugyanolyan dinamikusan indítod a napodat minden nap. Sőt, ilyenkor vagy a legközlékenyebb talán egész nap! El tudnád mesélni életed történetét! Hát hajrá! Csak legyen hozzá hallgatóság!

Rák

Szeretnéd, ha a reggel könnyen indulna, kedves Rák? Egy tökéletes naphoz szükséged is lesz egy gördülékeny reggelre! A korai stresszt azzal tudod kiiktatni, hogy előző este előkészítesz mindent, amire másnap reggel, illetve napközben szükséged lesz. Hidd el, megéri a fáradozást!

Oroszlán

Kevés csillagjegy mondhatja el magáról, hogy reggel a legkreatívabb! Az Oroszlánok szeretnek korán kelni, még az óracsörgés előtt, hogy végiggondolhassák, megtervezhessék a napjukat, estéjüket. Persze, egy kis ölelést ők is szívesen fogadnak, amivel csak még tovább töltik energiaraktárukat!

Szűz

A precizitásáról ismert Szűz reggelente sem hazudtolja meg magát. A teendők listáját a legapróbb részletekig már este megírja, és másnap szorgalmasan pipálja, amivel végzett. Számára ez kell ahhoz, hogy tökéletesen induljon egy nap!

A maradék 6 csillagjegyről következő cikkünkben olvashatsz!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Neked van B terved? – Fogódzók és mentőövek nehéz időszakokhoz

Életünk egy-egy akadálytalan, felhőtlen időszakában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az esetleges nehezebb időszakokra is gondoljunk. Aztán beköszönt egy válságos helyzet, és az első gondolatok között bizonyosan szerepelni fog a jövő próbatételeire való optimális felkészülés terve – , ahogy mondani szokás: lehetőségeinkhez mérten legyünk „bebiztosítva”. Miért lehet szükségünk B tervre?

Kóstoltad a világ leghíresebb ételeit?

A külföldi utazások során a hely kultúrájával, történelmi érdekességeivel és embereivel való megismerkedés egyik örökzöld módja az ott hagyományos és népszerű ételek megkóstolása. Az ételek így méltán képezhetik kirándulásaink fénypontját és képesek megnövelni az utazási élményeket.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.