2023.06.25. 08:32:36 5701 245

Tökéletes reggelre vágysz? – Így csináld a horoszkópod szerint 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár most sokan felszisszennek, hogyan is kerül a „tökéletes” és a „reggel” kifejezések egy szókapcsolatba, azért megnyugtatnék mindenkit: tökéletes reggel létezik. Legalábbis olvastam már róla. És hamarosan Te is fogsz, ha lejjebb görgetsz!:-)

Boldog reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog reggel

Lehet, a minden szempontból csodás reggelek csak egy hajszálnyira voltak Tőled? Hiszen horoszkópunknak köszönhetően mindannyiunknak megvan a lehetősége, hogy megalkossa, kialakítsa a maga tökéletes napindítóját. Figyelj és tanulj!

Tökéletes reggel a csillagjegyed szerint

Ha nem ballábbal kelsz fel, az már fél siker! Ezen kívül ezt teheted a gördülékeny napkezdésért, ha a horoszkópod:

Kos

Szinte hihetetlen, de Téged mindig meglepetésként ér, hogy reggel van. Éppen ezért, a nap első órái számodra sohasem ugyanolyanok, és Te is mindig más vagy. Hol 1000-rel pörögsz, és alig várod, hogy belevethesd magad a munka örömeibe. Máskor pedig úgy érzed, aznap nem kászálódsz ki az ágyból. Mindkét esetben jó ötlet lehet, ha hagyod magad megérkezni a reggelbe! Kelj fel, nyújtózz egy nagyot, akár indíthatod is a napot egy kis tornával. Majd jöhet a zuhany, egy finom reggeli és kezdődhet a nap!

Bika

A Bika jegy szülöttei a nap minden szakában türelmesek embertársaikkal… kivéve reggel! Ilyenkor nekik van szükség inkább türelemre. Kedves Bika, indítsd nyugisan a napot! Ébredés után egyél valami finomat, aztán jöhet egy kávé, majd egy gyors és frissítő zuhany. És máris szebb színben látod majd a világot!

Ikrek

Neked aztán teljesen mindegy, hogy korán kelsz, vagy későn, bal- vagy jobblábbal, magadtól ébredsz vagy keltenek, ugyanolyan dinamikusan indítod a napodat minden nap. Sőt, ilyenkor vagy a legközlékenyebb talán egész nap! El tudnád mesélni életed történetét! Hát hajrá! Csak legyen hozzá hallgatóság!

Rák

Szeretnéd, ha a reggel könnyen indulna, kedves Rák? Egy tökéletes naphoz szükséged is lesz egy gördülékeny reggelre! A korai stresszt azzal tudod kiiktatni, hogy előző este előkészítesz mindent, amire másnap reggel, illetve napközben szükséged lesz. Hidd el, megéri a fáradozást!

Oroszlán

Kevés csillagjegy mondhatja el magáról, hogy reggel a legkreatívabb! Az Oroszlánok szeretnek korán kelni, még az óracsörgés előtt, hogy végiggondolhassák, megtervezhessék a napjukat, estéjüket. Persze, egy kis ölelést ők is szívesen fogadnak, amivel csak még tovább töltik energiaraktárukat!

Szűz

A precizitásáról ismert Szűz reggelente sem hazudtolja meg magát. A teendők listáját a legapróbb részletekig már este megírja, és másnap szorgalmasan pipálja, amivel végzett. Számára ez kell ahhoz, hogy tökéletesen induljon egy nap!

A maradék 6 csillagjegyről következő cikkünkben olvashatsz!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős.

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.