2020.01.03. 17:31:20 12614 401

Tojás, mit tettek veled! - Tükörtojás, rántotta és (főleg) a többiek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tojás mindig bevethető, ha egy gyors reggeli, tápláló vacsora, vagy éppen „most azonnal legyen kész” ebéd kellene. A segítségével rengeteg finom étel készíthető, mint hozzávaló, de ő maga is lehet a főfogás. De mi van, ha a pocakunk mást kíván egy egyszerű (de nagyszerű) tojásrántotta helyett?

A tökéletes tükörtojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A tökéletes tükörtojás

Abban az esetben nincs más teendőnk, mint megnézni a következő videót, és rácsodálkozni, mennyi szuper étel készülhet a tojásból a klasszikusokon túl.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...